omuleti

Saturday, January 13, 2007

Sweet consumerism

I plead guilty, but this is truly lovely. Perfectly useless, perfectly pointless, yet adorable. And it's just 15 $ + shipping. I'm becoming girlie in my 30s... Someone please buy me the Poire Black Meow Cell Phone Pouch (Vegan & Cruelty-Free)!!!

7 Comments:

At 6:34 PM, Anonymous Anonymous said...

aaaa vreau si eu!

 
At 6:28 PM, Blogger runbaby said...

This comment has been removed by a blog administrator.

 
At 6:31 PM, Blogger runbaby said...

Postasem un link aiurea :). Ziceam ca gasesti jucarii de-astea pe site-ul www.alternativeoutfitters.com, la sectiunea Accesorii. Supposably they ship worldwide :)...

 
At 6:56 PM, Blogger Sahara Penguin said...

vreaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu!!!!!!

 
At 5:11 PM, Blogger Madeinbukarest said...

Super quuuuuteeee! Vreeeeaaaaaaaaaaau! Deci care-i linku'? www.alternativeoutfitters.com? Pana la urma s-a lamurit cineva cum e cu shippingu'?

 
At 5:13 PM, Blogger Madeinbukarest said...

evident ca nu am mai gasit ... din ianuarie pana in aprilie ... cred si eu .... :(

 
At 5:56 PM, Blogger runbaby said...

eh, stai linistit(a), am incercat si eu sa-mi iau; la ei scrie ca livreaza in toata lumea, dar cand te apuci sa platesti cu card de Romania iti da eroare si nu se corecteaza nici de-a naibii si, fireste, ei nu-ti raspund la mailurile in care explici problema si rogi sa fie rezolvata.

drept care, cu stoicism, am zis ca daca banii mei de pe cardul romanesc nu sunt buni pentru ei (si da, stiu ce fraude pe net au facut romanii, dar tot nu mi se pare acceptabil), nici mie nu-mi trebuie chestiile lor super-cute.

btw, sa stii ca dispar si reapar obiecte pe site; daca ai pe cineva in State sa ia si sa-ti trimita, zi-i sa incerce periodic si o sa reuseasca :).

 

Post a Comment

<< Home