omuleti

Wednesday, May 02, 2007

diverse

...tipul barbos care a insistat asupra dreptului de a purta arma, a vrut sa stie totul despre cum poti sa ai un pistol in casa in Romania, s-a lamentat ca legea e prea restrictiva, apoi, cand microbuzul in care eram a trecut pe langa o biserica, si-a facut cruce obsesiv-compulsiv si s-a uitat in jur cu aerul acela nemultumit pe care il au cei ce se stiu dreptcredinciosi in preajma pacatosilor....
(microbuzul ducea un grup de jurnalisti la o tragere cu pistoale Glock oferita de firma omonima la poligonul Jandarmeriei)

...soferul de taxi imbracat in trening in culorile steagului national, cu sticker cu "ziua barbatului" pe bord si cu una dintre cele mai neaerisite masini in care mi-a fost vreodata dat sa intru.

...coletul cu materiale promotionale trimis la asociatia unde lucrez de delegatia comisiei europene prin cargus (al doilea in ultimele trei luni). we didn't ask for it. contribuabilul european proudly sponsors an useless and expensive gesture...:)

furtuna de praf pe care am inghitit-o. prietenul pe care l-am auzit (iar) debitand ineptii in care, serios vorbind, nici el nu crede. Venus & Notes on a Scandal, one must love Peter and Judi. And Vanessa, come to think about it :). Iarba sub talpile goale si brusc Bucurestiul dispare. Regasit & recitit Povestea pulii (varianta scrisa in '88 de Mircea Nedelciu). astept sa infloreasca teii :).

1 Comments:

At 3:27 PM, Anonymous Anonymous said...

www.ciupercaAlbastra.com

 

Post a Comment

<< Home