omuleti

Wednesday, July 18, 2007

spune-le ca sunt prosti

pentru ca au pus doar cateva chioscuri pe tot stadionul
pentru cozile de o ora ca sa iei o bere
pentru ca li s-a terminat apa inainte sa inceapa concertul
pentru ca au confiscat toate sticlele de apa (btw, I managed to smuggle one in and that's why I'm alive :P) pe 40 de grade si au lasat oamenii sa moara de sete
pentru ca nu inteleg ca NU ARUNCA, MA, NIMENI CU STICLELE DE APA PE SCENA!
pentru ca au futut filmul zecilor de mii de oameni who loved the concert, but were dying to be hydrated

da un mail la publicrelations_ro@vodafone.com si (later edit) la events@events.ro zi-le ca alta data sa incerce sa gandeasca (for a change)!

P.S. Concertul rocked and rolled, da' ei n-au niciun merit pentru asta, oricum, 'cause this wasn't charity, but business.

(later edit) Mail-ul pe care l-am trimis eu:

Buna ziua,

Va scriu in legatura cu organizarea concertului Rolling Stones. Mi se pare jenant si stupid felul in care ati organizat punctele de unde se puteau achizitona bauturile racoritoare (se statea la coada o ora pentru un pahar de apa), faptul ca s-a terminat apa inainte de inceperea concertului, ca ati confiscat toata apa pe 40 de grade si ati lasat mii de oameni sa moara de sete (la sute de concerte in toata lumea publicul are sticle de plastic cu diverse bauturi si nimeni nu arunca cu ele pe scena sau sunt incidente atat de izolate incat pot fi considerate exceptiile care confirma regula).

Sper ca alta data cand organizati concerte (apropo, chiar daca ati subcontractat organizarea si probabil ati facut-o, injuraturile tot catre Vodafone se vor duce, poate va amintiti cum a fost cu achizitionarea biletelor in pre-sale) sa tineti cont de aceste mici, dar extrem de importante, detalii.

3 Comments:

At 3:43 PM, Blogger Sahara Penguin said...

vodafone + events.ro

 
At 6:32 PM, Blogger Madeinbukarest said...

Ah, Vodafone was invloved in organizare??? Vaaaaai, pai si de ce nu ma pot mira ca a iesit atat de "bine" capitolu' asta?

Prea putine chioscuri si cozi interminabile la bere? Pai corporatistii nu functioneaza cu bere nici macar la concert. Ei vin disciplinati la astfel de evenimente, eventual de manutza doi cate doi, se aseaza civilizat si bat din palme pentru a marca momentele de maxima audientza.

Not enough water? Pai corporatistii nu functioneaza pe baza de apa. Aerul e suficient pentru ei. Chiar si cel de 40 de grade.

Da, bine exagerez si sunt rautacioasa pt ca da, am ratat TOATE concertele futacioase de pe anul asta (cel putin pana acum) si deci da, ma oftic. Dar oricum si la Depeche a fost aceeasi problema si tot organizare marca Vodafone a fost. Plus ca Vodafone sunt prietenii mei. Doar imi trimit sms-uri saptamanal. Fuckers!

 
At 10:54 AM, Blogger Sahara Penguin said...

Crede-ma ca nu se compara cu depeche. La depeche au fost cozi, de data asta au fost linsari, ruperi de mese... se impartea apa ca la armata salvarii etc.

Si muuult mai cald.

 

Post a Comment

<< Home