omuleti

Thursday, September 27, 2007

am pierdut o batalie. sper ca nu si razboiul.

de astazi (vom vedea pana cand) comentariile pe acest blog vor fi moderate. am primit un comentariu incalificabil prin jegosenia lui - pot sa va impartasesc ca cea mai nevinovata parte era inceputul, care graia delicat "auzi pizda proasta" - pe care l-am sters. refuz sa mai vad asemenea mizerii pe blogsorul meu drag. romania, get the fuck out of here, you are not welcome. imi pare sincer rau :(.

11 Comments:

At 3:44 PM, Blogger OnionSoup said...

si eu am primit unul la un moment dat cu ceva ca cat sunt eu de nefututa.

 
At 3:48 PM, Blogger runbaby said...

mai, in general eu am stomac tare si nu ma pierd usor cu firea, dar asta a fost prea de tot. nici macar pentru limbaj in sine, ca si eu sunt spurcata la gura, ci pentru virulenta si agresivitate...

si stii de unde mi se trage? am comentat pe un blog de care s-a facut misto ieri la mircea badea si in 2 minute am primit acest comentariu... anonim, fireste.

refuz sa ii las sa-si arate viermuiala in public, mai exact in spatiu meu public. ma agreseaza in toate modurile posibile - pe strada, in media, in ranjetele tampe ale celor din jur. not here.

 
At 4:35 PM, Blogger Mosca said...

Ghinion, am citit şi blogul lui Woland şi tre să fie vreun fan rănit. Oricum îţi asumi riscurile astea când îţi faci bloagă.

 
At 4:40 PM, Blogger runbaby said...

imi asum riscuri, nu si lături :).

 
At 8:27 PM, Anonymous Anonymous said...

cum poate un prost să sperie 1000 de deştepţi?

 
At 9:19 PM, Blogger simonacratel said...

imi pare rau pentru tine. scirbos.

 
At 11:18 AM, Anonymous Anonymous said...

mrr
ce iodiot si ce nesimtire din partea lui /sau ei . x(

 
At 3:36 PM, Blogger albeenah said...

dc are opinii zic sa-si faca si el blog...in romania...sigur va avea succes...

 
At 3:45 PM, Blogger runbaby said...

opinii is an overstatement :); faza e ca stie punctuatie si asta in Romania nu se prea (mai) intampla unless you're an educated person si ma gandesc ca-i chiar trist ca un om cu oarece carte sa ajunga sa improaste cu murdarie gratuita...

 
At 10:06 PM, Blogger ina bixade said...

Ai un blog dragut, informativ, funny! Nu lua in seama pe cei care iti invadeaza, intr-un mod grobian, de prost gust, spatiul tau personal! Have a great day!

 
At 7:58 AM, Blogger runbaby said...

multumesc pentru apreciere & vizita :)!

 

Post a Comment

<< Home