omuleti

Saturday, December 27, 2008

my chemical romance

asa mi-e de draga Olanda cu vantul ei taios si curat, aerul sarat de deasupra canalelor, oamenii putini presarati pe campuri, biciclete, vaporase, cu casele magice din caramida rosie si acoperisuri de ardezie bruna, cu stradutele pe care la noi nicio roaba n-ar patrunde si la ei iau viraje neverosimile ditamai autobuzele. O redescopar fericita la fiecare drum si mi-e din ce in ce mai aproape, o simt de parca am trait o viata de dinainte acolo (si cate lucruri n-ar explica asta...:).

olanda e cel mai frumos vermeer, cel mai vesel desen pe faianta, cea mai intunecata pata de galben pe floarea soarelui lui Van Gogh, cea mai senzuala femeie din Red District si cel mai mustacios conductor cu ochi albastri si parul alb. olanda e o pisica cu blana lucioasa care pandeste rate la malul canalului. olanda e o eoliana inalta. olanda e un parc verde cu malurile inundate.

olanda e tara in care traiesc, de fapt, tot timpul.

5 Comments:

At 11:30 PM, Blogger OnionSoup said...

parca trebuia sa fii la Koln :)

 
At 12:39 PM, Blogger Dan Gheorghe said...

la multi ani!

 
At 1:30 PM, Blogger runbaby said...

@onionsoup
sunt :)

@dan
la multi ani!

 
At 2:39 AM, Anonymous Anonymous said...

Pentru mine Olanda e o pista de bicicleta perfecta ce curge la fel de lin ca si canalul de langa printr-o pajiste plina cu oi sub un cer perfect albastru.

 
At 1:22 PM, Blogger runbaby said...

da :)

 

Post a Comment

<< Home