omuleti

Thursday, November 27, 2008

tricky

fost aseara. cam gol. pacat. foarte praf omul. in a good way :). foarte tare. si el si publicul. n-am vazut niciodata un artist de talia asta facand asa ceva. oameni din public pe scena si el cu mobilele lor tragandu-se in poza. speed metal in toata regula. la tricky. si pogo. pe scena. foarte tare.

long time no see pogo. ehei, de la rock ne revendicam pana la urma toti distrusii electro, nu? sau aproape toti :).

bestiala gagica. ar trebui sa-si concedieze stilistul vestimentar. dar vocea acoperea aspectul asta. am vazut azi un status genial pe twitter (courtesy miss energeticspell): "I wonder who is the girl on Tricky's stage. She sings more than he is, but Tricky smokes more than she sings". Btw, aia de v-ati aprins tigarile in sala gen "tricky, te iubim, fumam si noi aicea", sunteti pa. imho, fireste.

well. ce sa mai zic? bun baiat, buna trupa. bine ca nu s-a electrocutat cu firele alea careva. iar publicului nu pot sa-i spun decat ca l-ar ingretosa la maxim pe dl. musat. rock on, guys!

2 Comments:

At 10:45 PM, Blogger Glory Box said...

Yup, it was cool.

 
At 12:34 AM, Blogger TreiBadica said...

Francesca purta o ie cumparata probabil de la targul etno in plina desfasurare in holul Salii Palatului. Ceva absolut ingrozitor, dar poate tocmai de-aia...

 

Post a Comment

<< Home