omuleti

Wednesday, February 11, 2009

de morti numai de bine...

....dar de tembelii ce lanseaza mass-uri pe messenger in numele lor, nu!

"Dumnezeu sa-l ierte!!!....[Marian Cozma]...Dumnezeu sa-l aibe in grija acolo sus...Handbalul e in doliu......Nu te vom uita Mariane....[da mai departe..chiar dak nu l-ai cunoscut...macar din respect pt handbalul romanesc...].."

like how stupidly lame is that?!

11 Comments:

At 2:08 PM, Blogger Jo Ilie said...

Block them.

 
At 3:45 PM, Blogger Indelible Bonobo said...

flamebait: oare nu s-ar putea spune ca spammerii sunt pe cea mai joasa treapta a jurnalismului? :)

 
At 3:48 PM, Blogger runbaby said...

Ma, nu stiu daca m-am facut bine inteleasa, mass-ul a venit de la un prieten, ca n-am straini in lista de messenger. Ma revolta:

1. Ca pe ala nu-l duce capul mai mult de atat si da si el repede mai departe (da' nu pot sa-i dau block din atata lucru :)

2. Ca sunt oameni care au simtit nevoia sa faca asta si s-o propage in masa.

 
At 8:23 PM, Blogger OnionSoup said...

eu azi si ieri a trebuit sa suport in birou toate iutuburile si reportajele care s-au facut pe tema mortii, cu sonor la maxim.
cat de morbid sa fii sa asculti de mai multe ori lamentarile patetice "jurnalistice" gen pomenire de mai multe ori pe zi in birou?
acum mai ca incep sa regret manelele de alta data...

 
At 8:40 PM, Blogger octavian said...

eu l-am primit upgradat, se temrina cu ceva de genul 'in numele lui Dumnezeu, asta e unul din putinele mesaje care merita date mass' - si asta de la cineva care imi da 5 mass pe zi. am considerat ca este util sa ii sterg adresa din mess & ignore & report as spam, si pentru ca nu exista un next level l-am inscris la newsletterul bisericii romane ortodoxe din norvegia.

 
At 10:33 PM, Blogger runbaby said...

@onionsoup
tot manea sunt si alea, nu regreta :)

@joacadeamine
haha, brilliant. fa-i si un profil pe familiacrestina.org :D

 
At 9:20 PM, Blogger OnionSoup said...

uite ce am primit

Daca ai respect Pentru familia Cozma da mai departe acest mesaj si semneazate ...condoleantele noastre : alex,andrei,florentin,flory,alexutz,ElEnA,tico,Aly,Marian,Ionut, Mihaela, florin,mariana, diana, isabella, paul, oli,Deiu,Miron,Mario,Deea,Daniela,ionutz,Marius.Andreea,irina,alexx,catalyn...vladutz....petre,Aly....adina,kae,oana,andra,zozzo,Teo,andra,DeEuTzA,,dany...adelina silvia,bogdan roby , beatrice ,br2ini2c,bmx_coool,andr3y.t0rr3s,sk@te,symyk,

 
At 9:28 PM, Blogger runbaby said...

serial mourners, nu te joci...

 
At 5:41 PM, Blogger Mikidos said...

Bai mie imi e clar ca nici macar de o moarte decenta nu poti sa mai ai parte in Romanica..daca nu esti atent in ce conditii o mierlesti, ai toate sansele sa ajugi la OTV si sa devi celebru post-mortem. Groaza mea este ca si alte televiziuni au luat-o razna, e un freak show continuu..
Bine ca sms-ul e cu bani caci altfel sigur primeam la fel ca pe mess, mesaje de genul asta. O tara inghesuita de tampiti, imi pare rau..

 
At 5:53 PM, Blogger runbaby said...

ada milea dixit: mama noastra de noi toti/tara de tampiti si hoti (sau asa ceva)

 
At 10:01 PM, Blogger octavian said...

io zic ca o sa ne dorim sa murim oricum numai cu mass epitaph nu

 

Post a Comment

<< Home