omuleti

Monday, December 17, 2007

Shine on

Uneori...uneori nu ai la indemana decat inceputuri cliseistice. Iti vine, de pilda, sa spui ca oamenii sunt ciudati si surprinzatori si realizezi intr-o fractiune de secunda cat de plat suna chestia asta.

Uneori intalnesti oameni pe care crezi ca-i cunosti. Ai interactionat pe net cu franturi din gandurile, spaimele, frustrarile sau visele lor. Au interactionat si ei cu ale tale. E o dezvaluire selectiva si de-o parte, si de alta. Sau nu neaparat. Vine o zi cand ajungi sa le strangi mana si sa le privesti zambetul in fata. Cand le auzi vocea, le impartasesti rasul si intri in lumea lor reala, pe o usa deschisa larg.



Uneori stai in mansarda lor, bei ceai, mananci legume facute la abur, jointul trece, mainile gesticuleaza, vorbele se incruciseaza in aer si muzica e doar unul dintre numitorii comuni. Uneori te plimbi pe strada alaturi de ei si zidurile rasuna. Privesti luminile si razi. Dansezi putin. Incepe sa ploua, dar nu conteaza. Se face dimineata si taxiul nu vine.

Uneori ajungi sa cunosti oameni luminosi. Calzi. Frumosi. Inconjurati de o aura pozitiva. Nu poti sa nu zambesti. Nu poti sa nu te deschizi. Nu poti sa nu-ti doresti sa fii cel putin la fel. Thank you, shinypeople.

4 Comments:

At 8:21 PM, Blogger Irina said...

which reminds me...demult as fi vrut sa ne cunoastem personal...tocmai pentru sentimentul acela.

 
At 1:30 PM, Blogger runbaby said...

draguta mea, iti stau la dispozitie in vacanta :).

 
At 9:46 PM, Blogger Unknown said...

Shinypeople au avut o vacanta ametitoare si isi cer scuze pentru reactia intarziata :) Acum ca am coborat capul dintre nori este asa de bine sa constatam inca o data ca placerea intalnirii a fost reciproca. Ce poate fi mai frumos decat sa intalnesti un om pe sufletul tau, zau asa?! Pe curand, poate o "sensation white" si mai luminoasa. Vin cu poze in curand! Si cu detalii despre eveniment ca as vrea sa ne facem planuri din timp. Salutari lui R. Pupam cu dor!

 
At 1:18 PM, Blogger runbaby said...

:) e tare bine, intr-adevar. pai asteptam poze, impresii si planuri. pupam back!

 

Post a Comment

<< Home