omuleti

Monday, April 28, 2008

mai am decat un gand

bai, nu mai semnalizeaza nimeni in orasul asta?!

9 Comments:

At 12:46 AM, Blogger Mikidos said...

erai pe bicicleta si te-a pocnit un mitocan? ca noi vrem toti 3 (echipa de nebuni) sa ne luam bitzigle..si mie imi e frica rau!!zi cine nu o semnalizat!!

 
At 1:28 PM, Blogger runbaby said...

e, daca ma pocnea vreunul, nu ma rezumam la un agramatism si-o intrebare retorica.

nu, doar constatam o (noua?) meteahna intr-un trafic oricum dincolo de limita de sus a dementei...:)

 
At 2:52 PM, Blogger Dănu said...

Pai... cu ce? Ca sunt ocupati sa claxoneze :)

 
At 6:47 PM, Blogger monsoux said...

daca semnalizezi esti fraier! Prin urmare multa lume alege sa nu mai semnalizeze deloc. Sau sa semnalizeze cu amandoua partile deodata. Astia deobicei au beamveuri si opresc in intersectie sau in alte locuri strategice si... nu stau mult.

 
At 10:16 PM, Blogger moonbaby said...

ba semnalizeaza, mai, dar cu claxonul. si cu o urare de bine adresate mamei aluia de-o avut tupeul sa mearga si el pe strada ;)

 
At 5:49 PM, Blogger irma said...

bunul simt nu se mai poarta

 
At 11:32 AM, Blogger Madeinbukarest said...

bai semnalizarea ca semnalizarea dar acum toata lumea trece pe roshu in orashu asta? deci se poarta daltonismu' si io sunt in afara trendului? care-i faza? anybody ....?

 
At 7:09 PM, Blogger monsoux said...

Premieră internaţională, oameni buni, azi pe Magheru, un poliţist plin de zel a oprit un taximetrist mitocan, care a trecut pe roşu! Războiul a început. Cele mai naşpa profesii, într-o înfruntare care m-a lasat buşbei. Taximetristul era mai gras.

 
At 1:28 PM, Blogger Against said...

Eu am stat acum doua seri, blocat atit fizic si psihic, in intersectia de la perla, venind dinspre victoriei. aveam verde si incercam sa fac stinga spre dorobanti, dar nu reuseam sa produc minunea datorita taticilor care treceau pe rosu, in plina viteza, dinsptre stadion spre pasaj. Nu mi-a venit sa cred cu cita nonsalanta se aruncau in intersesctie, in timp ce noi stateam ca proastele, desi aveam libera trecere. rulz.

 

Post a Comment

<< Home