omuleti

Wednesday, May 07, 2008

ma...

...is it just me (deja stiu raspunsul :)) sau s-au mai saturat si altii sa tot vada diversi barbati (mult) mai in varsta si relativ banali (sa nu zic nereusiti de-a dreptul) pe langa o pleiada de fete tinere, trase prin inel si frumoase foc? vorbesc de presa scrisa, industrie muzicala, filme, strada, pretty much everywhere...

bloody double standards!

9 Comments:

At 4:56 PM, Blogger Incze Klára said...

Cine a scris oare ca probabil daca Iri era un pensionar cu garsoniera Moni nu era chiar asa de indragostita de el? Nu mai stiu, dar mi-a placut:)
Dar nici nu asta e defapt problema mea (si a mea:))- banii si puterea sunt printre cele mai puternice afrodisiace, si pot sa respect asta.
Problema e cu double standards, indeed.

 
At 6:11 PM, Blogger simonacratel said...

e trist ca aspectul fizic e unica marfa a unei femei, dar presupun ca la doar femeile foarte prostute, care n-au alta optiune recurg la ea.

dar o parte din femeile alea frumoase si tinerele poate ori fi indragostite de barbati care nu arata asa grozav pe linga ele. mie personal mi-au placut niste barbati asa uriti la viata mea, incit prietenele mele s-au crucit de multe ori. si nici macar nu erau bogati. :) dragostea e cam oarba.

dar exemplu cu familia columbeanu nici nu vreau sa aud de el cazul ala e clar in opinia mea.

 
At 6:17 PM, Blogger runbaby said...

ok, cred ca m-am exprimat eu un pic cam politically correct.

cazul concret care m-a facut sa scriu e un videoclip cu un cetatean obez in his middle 30's inconjurat de o gasca de majorete barely legal, respectiv un profesor care bate spre pensie insurat cu o fata de 20 de ani.

in niciunul din aceste cazuri nu a fost in mod necesar vorba de bani, in al doilea cu siguranta nu, pur si simplu de proiectia unui conformism social care spune ca situatiile de mai sus sunt ok, dar daca o femeie grasa si/sau batrana ar aparea la televizor sau oriunde inconjurata/cuplata de tipi tineri si frumosi, toata lumea ar fi oripilata.

cam despre asta e vorba.

 
At 6:32 PM, Blogger simonacratel said...

lol

mda, asa e. eu, in ipoteza ca as fi singura, n-as avea curajul sa-mi iau unul cu 10 ani mai tinar. lol. e, in fine, poate as face-o pina la urma!

 
At 8:23 PM, Blogger OnionSoup said...

nu e vorba de discriminare, ba chiar din contra...

tinand cont ca pensionarii din garsonierele din blocurile turn din dristor are banned by default from young p***y, deci stripped of a fundamental human right, as zice ca din contra, abia in cazul lui iri s-a facut putina karma management, daca ma citesti :)

 
At 8:24 PM, Blogger ib said...

eu nu vaz 2x standards. elisabeth taylor, madonna, si-n general cam toate gagicutzele care ajung cineva devin cougars si-si insfaca puietzi boboci. eu-s la fel de oripilat cand vaz astfel de chestii si la femei si la barbati. dar ma-ntreb daca nu cumva oripilarea mea are mai mult de-a face cu greatza de batranete, care ea insasi e o problema, cu atat mai mult cu cat eu insusi voi imbatrani eventual. ar fi frumos sa nu-mbatranesti cata vreme urasti batranetea sau faci mishto de boshorogi, nu?

as fi postat aici un clip iutub cu o tanti de 80 de ani facand balet cu unu' de vreo 20. yuckiest crap i've ever seen; peste 20-40 de ani o sa mi se para sexy, probabil.

 
At 11:37 AM, Blogger simonacratel said...

mai, sper cind imbatrinesc sa fiu bogata, ca sa-mi pot retrai tineretea linga o prospatura

lol

(sper ca barbata-miu nu intra pe blogul tau, ca dorm afara diseara, hihihi)

 
At 12:05 PM, Blogger simonacratel said...

mai, poate ma ia naibii cineva in serios, asa ca ma vad nevoita sa spun ca a fost doar o gluma.

in realitate nu as putea fi cu cineva cu care nu am foarte multe in comun cu mine, sa aibe pasiunile pe care le am si eu, acelasi mod de a vedea lucrurile, si perspectiva asupra vietii. Iar asta este data de virsta, generatie, etc.

Situatiile aceste ami se par absolut de prost gust in anumite cazuri, daca nu de-a dreptul grotesti.

Eu am 36, ce-as putea avea in comun cu unul de 20?! Nimic.

 
At 11:45 PM, Blogger brash said...

Ce fericire ar fi fost pe intelectul lui Freud daca se nastea ceva mai tarziu :)

 

Post a Comment

<< Home