omuleti

Tuesday, December 01, 2009

veritasaga



voi ii stiati pe oamenii astia? mie mi s-au revelat acum doua zile si tot ce pot sa spun e "wow". don't be quick to judge the video, are adancimi ascunse :).

6 Comments:

At 9:28 PM, Blogger StarDust said...

oho.. super trupa.. super melodii.. este exact ceea ce imi trebuie sa imi alunge gandurile nocive :P iti recomand sa asculti in continuare cat mai multa veritasaga.. la urma urmei.. "veritasaga nu se asculta.. se simte"

 
At 10:42 PM, Blogger day-dreamer said...

Eu i-am descoperit cu nişte ani în urmă...
"Stii si tu ca ne vantura vantul
Dupa cum vrea
Uneori nu simt pamantul
Sub talpa mea
Si atunci mi-aduc aminte [Iar!]
Ca am invatat sa simt fara cuvinte"
Versurile astea m-au obsedat multă vreme...
I-am ascultat obsesiv, vrând-nevrând, foarte mult timp... aşa că acum sunt în faza "veritasaga? Oh my f***ing god!"

 
At 11:05 AM, Blogger runbaby said...

personal, sunt extraordinar de placut surprinsa. exista viata dupa Parazitii si iata ca se poate face hiphop fara "mui, panarame si poponari aratati cu degetul" (pun ghilimele ca sa se inteleaga ca eu nu ader nici la exprimare, nici la ideile din spatele ei. chapeau :)

 
At 11:19 AM, Blogger brand new friend said...

daaaaa. surpriză.
Șoc de proporții cu videoclipul.
Muzica e ok, puțin a la warren g, dar mie îmi place warren g.
Versurile... când cineva SPUNE ceva asculți, și eu am ascultat. Un minut. După care nu mi-am mai dat seama că ascult, am trecut la privire în gol.

 
At 4:15 PM, Anonymous Anonymous said...

nu se asculta, se simte :-) mi-au fost aprope in vremuri grele baietii. peste ani am avut onoarea sa-i cunosc si ca indivizi.

 
At 10:35 PM, Anonymous Creasy Bear said...

Avand ceva prieteni in "industria" muzicala a hip-hop ului romanesc,am avut onoarea sa-i si cunosc pe tipii de la veritasaga,sunt de nota 10+ ca si indivizi,iar muzica lor vorbeste de la sine.Subscriu la comentariile anterioare,nu se asculta,se simte...e deviza lor pentru muzica lor :) Dar mai presus de asta,hip hop ul romanesc nu se rezuma doar la Parazitii,fuck dat..uite un alt exemplu ca exista viata si dupa "mui, panarame si poponari aratati cu degetul" http://www.trilulilu.ro/bebitzu/0bfe47a3b6da6b

 

Post a Comment

<< Home