omuleti

Friday, March 04, 2011

there goes my cancer

intrucat ma trag fanii la raspundere ca de ce nu mai scriu (I am dead inside or I feel like it if you must know), m-am hotarat sa povestesc cum nici macar de o doza sanatoasa de ipohondrie nu mai poate sa se bucure omul in voie these days. caram in capul meu mai curand mic ceva proiectii angoasate, dar fixe, despre doua tipuri de cancer pe care ma gandeam ca le-as putea avea and this morning I lost one of them. adica m-am trezit fara alunita de pe gat care imi pare mie problematica si am constatat ca mi-a cazut in somn. oricum, mai am unul de rezerva, dar vreau sa zic: does this suck or what? si nu, n-am de gand sa spun care e alalalt.

6 Comments:

At 8:28 PM, Anonymous bunissima said...

Ah, dulce ipohondrie! Pentru a scapa de ea trebuie ori sa o inlcuiesti cu alta obsesie ori sa iti gasesti ceva de facut care sa te tine indeajuns de ocupata incat sa uiti de gandurile negative. In orice caz, eat more vegetables :)

 
At 1:03 AM, Anonymous dracpictat said...

Una bucata de umor negru ca la carte! Misto!
Cât despre noi, cititorii tai avizi, asteptam înfrigurati vesti despre Caderea celei de-a doua Pricini de Ingrijorare (asta nu doar ca ne esti draga, da' mai si stii sa creezi suspans...)
Sanatate, draga noastra, si nu doar sanatate!

 
At 10:46 AM, Blogger runbaby said...

@bunissima

sunt vegetariana de ceva vreme, deci macar cu legumele pot sa promit ca trag tare :). si lucrez la noi obsesii, am vreo cateva pe teava. multam :).

@dracpictat

scumpo, sunt eu nebuna, nu cred ca am nimic :). dar va tin la curent :*.

 
At 8:51 PM, Anonymous mastic said...

Trebuie sa te duci la un dermatolog si sa-i povestesti intamplarea.

 
At 11:01 AM, Blogger runbaby said...

@mastic

ma duc, merci :).

 
At 7:35 PM, Anonymous Mihaela said...

Nu trebuie sa te ingrijorezi,stai linistita. Dar de cand ai postat ai fost la dermatolog sau nu, ce ti-a zis?

 

Post a Comment

<< Home