omuleti

Thursday, May 15, 2008

ochii mei minte nu are

Aseara am abdicat temporar de la starea naturala de bine care ma tine departe de televizor si am facut slalom intre emisiunea lui Capatos de pe Antena 1 si uatever that thing on OTV was. Culmile imbecilitatii debile merely describe the situation, dar incerc, totusi, s-o creionez.

Pe Antena 1, tema de discutie era "Am 12 ani si vreau sa mor", iar la piece de resistance in studio era o jurnalista care facuse, pasamite, o "ampla documentare asupra fenomenului emo" care urma sa apara azi in Libertatea. N-as fi crezut sa aud vreodata in aceeasi propozitie termenii "documentare ampla" si Libertatea, but then again... Trecand peste, individa era intr-o ceata pe care ampla documentare nu i-o limpezise, parea aterizata de la un bairam de manele, era barely articulate si de o rea vointa care friza isteria. Restul invitatilor sau ce au avut ei de spus despre fenomenul emo importa prea putin, cert e ca lucrurile patinau intr-o mazga de ridicol pe care difuzarea schemei aleia cu "don't jump" cantata de tokyo hotel si cu versurile traduse in romaneste si analiza ce i-a urmat au incununat-o cu succes. Iar mesajele care curgeau pe scroll erau, in principal, de la rockeri care spuneau ca ei ascultau metallica, beau si distrau, nu ca distrusii astia care isi taie venele si de la cetateni care erau in filmul "la munca, nu la prostii". Evident, nu prindeai picior de virgula sau articole hotarate folosite corect la finele cuvintelor in sms-urile telespectatorilor. Bai, si stii ce era cu adevarat trist? Tipa aia (jurnalista) era tanara. Si nu pricepuse absolut nimic...

Estimp, cum ar zice prietenul Bucurenci, pe OTV se dezlantuise iadul unei noi fantome in direct, dar cu elemente extra for your convenience. Please refer to exhibit A below, caci e graitoare:


Ideile principale din aceasta povestire in imagini sunt asa: fantoma batuse vreo sapte cetateni onesti din Medgidia si devastase si o scoala din localitate daca tot era pe acolo (sincer, nu stiu de ce s-a obosit, la cum se arata lucrurile, n-a mai trecut nimeni pe la vreo scoala de multa vreme), iar intrebarea care li se punea telespectatorilor OTV, in timp ce la telefon invitatul se intretinea, pe acest subiect important, cu un deputat platit din bani publici, era daca sunt de acord ca inima haina a fantomei sa fie strapunsa cu un tarus. 62% au spus "Da".

11 Comments:

At 3:58 PM, Blogger OnionSoup said...

delicios!
si postu dar si mai ales subectele discutate....

 
At 6:23 PM, Blogger ionuţ said...

=)) excelent.
Si stai sa vezi, ca azi un urs brasovean a urcat impreuna cu fie-sau intr-o casa pana la etajul doi. Nu m-ar mira sa-l invite pe urs diseara, in direct prin telefon la OTV.

 
At 6:41 PM, Blogger runbaby said...

lol

 
At 2:23 AM, Blogger Cori said...

...ca sa se bata in direct cu strigoiul din medgidia si cu cei 7 pitici pe care i-a batut strigoiul , ca sa faca DD ul rating peste Eloa

 
At 8:38 AM, Blogger simonacratel said...

lol

incredibil! (iar eu nu deschid televizorul nici aici!)

 
At 5:36 PM, Blogger Sahara Penguin said...

=)) deci strigoiu' e mai tare decat Fantoma Catalina!! :))

 
At 9:35 AM, Blogger Madeinbukarest said...

:D prea tare!

cred ca din toata povestea asta (la dan diaconescu ma refer) lipseste un numerolog care sa analizeze semnificatia cifrelor aparute pe ecran.

de exemplu - strigoiu' din medgidia a batut inca 7 persoane inainte de a fi dezgropat, in timp ce kilye minogue vrea 7 camere de garderoba cu pereti acoperiti de oglinzi. don't you feel a connection there?

 
At 1:35 PM, Blogger runbaby said...

madeinbukarest, ai nimerit-o la marele fix cu asta :)). it's all connected, baby... oglinzi, chestii...

 
At 2:50 AM, Blogger eusebio said...

aseara la otv - senzational! fenomenul emo! la telefon: vlad - vrea sa se sinucida; george - vrea sa se sinucida. cred ca nu e nevoie sa zic mai multe...

 
At 5:38 PM, Blogger Unknown said...

incredibil, mintea mea refuza sa inteleaga imensitatea acestei tampenii; parca depaseste imaginatia cea mai aprinsa... mi-e groaza sa aflu ce audienta are otv

 
At 5:42 PM, Blogger runbaby said...

se pare ca face in jur de 5-6 puncte de rating, ceea ce bate, de pilda, TVR 2 :(

as for the demographics, am fost usurata sa aflu ca-s in principal peste 40 de ani si cu educatie medie. deci sa speram ca mai e speranta :)

 

Post a Comment

<< Home