omuleti

Wednesday, June 06, 2007

nimicuri@my inbox

---------- Forwarded message ----------
From: Udrescu Vasile Ovidiu
Date: Jun 6, 2007 12:00 PM
Subject: Copilăria stare de graţie
To: undisclosed recipients

Vineri, 01 iunie 2007, la Casa Tineretului, sala de festivitaţi, Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Vâlcea, Biblioteca Judeţeană Antim Ivireanul – Secţia Ostroveni şi Şcoala Generală nr. 13, au organizat un spectacol-concurs cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.

Evenimentul, care are deja statut de tradiţie şi denumit generic “Copilăria – stare de graţie” a debutat cu un concurs de desen, cele trei echipaje ale copiilor dovedind reale calităţi de artişti plastici.

A urmat apoi vizionarea unui film de referinţă pentru copii – Dumbrava Minunată – după opera cu acelaşi nume a lui Mihail Sadoveanu, film prezentat de secţia audio-video din cadrul Bibliotecii Judeţene Antim Ivireanul.

Scriitorul vâlcean Petre Petria, autor de literatură pentru copii, a povestit câteva din poznele copilăriei generaţiei sale şi le-a citit din lucrările sale. Intre timp juriul a deliberat şi a acordat premii în dulciuri şi răcoritoare pentru câştigătorii concursului de desen şi diplome.

La final elevii au prezentat un montaj literar artistic din care au reieşit talentul şi pricepera lor cât şi a cadrelor didactic care i-au pregătit.

jr.Ovidiu Udrescu
- president -
Youth Country Foundation of Valcea

2 Comments:

At 10:56 AM, Blogger Madeinbukarest said...

Si tu ai primit asta? Geeez, unde ne gasesc oamenii astia? Si, mai ales, de ce?

Ma gandesc sa-i raspund cu un "comunicat" prin care sa-l anunt ca ... sa zicem joi, 7 iunie intreprinderea de la care imi iau salariul a organizat "Ziua Creativitatii". ... Evenimentul, care are deja statut de traditie, este o oportunitate pentru toti angajatii de a da frau liber imaginatiei, dovedindu-si talentul si priceperea artistica precum si capacitatea de a se reconecta cu copilul care salasluieste in sufletul fiecarui adult, intarind inca o data ipoteza conform careia copilaria este o stare si nu o varsta. O stare de gratie ....

Mmm, ce-ar fi sa-i scriu ... continuand desigur lista aberatiilor pe aceasta tema ca sa fiu cat mai plauzibila? Ce-ar fi daca toti "recipientii nedescoperiti" i-ar raspunde cu un mail de genul acesta?

 
At 11:41 AM, Blogger runbaby said...

ar fi o chestie :), da' ma tem ca n-ar intelege nimic, sau, mai rau, ar crede ca lumea reactioneaza pozitiv la spamul lui si ca il felicita :D...

 

Post a Comment

<< Home