omuleti

Friday, October 07, 2011

la barza chioara ii face Steve Jobs cuib

de cand conduc masina am reusit sa-i trag vreo doua-trei zgarieturi superficiale pe bot, mainly din cauza culoarelor foarte inguste si intortocheate care coboara spre parcarile subterane de aici (cand eram la inceput cu condusul, biensur :D). acum o luna, un nene in spatele caruia eram oprita la semafor s-a decis nu numai sa dea inapoi in loc sa porneasca frumos in fata ca tot crestinul, ci si sa o faca fara sa se uite in vreuna dintre oglinzile retrovizoare.

drept urmare, cum ar spune Parazitii, m-a atins usor si a adaugat la colectia de zgarieturi de pe partea din fata a masinii. am facut noi hartogaraia, am sunat la compania lui de asigurari si aia au zis sa ma duc unde vreau si sa le trimit factura.

desi stau acum in luxemburg, sunt profund atasata de service-ul Honda din Trier, spre care am purces degraba sa rezolv cestiunea. eu, mai nemtoaica decat nemtii, le-am aratat alora exact care zgarieturi au fost cauzate de nenea, respectiv am precizat ca restul sunt din vina mea si sa le vopseasca doar pe cele dintai. azi m-au chemat la reparatie si, frate, au schimbat toata partea din fata a masinii. toa-ta! si cand am aparut eu sa iau masina, faceau poze cu bucata pe care o schimbasera pentru compania de asigurari. si au zis sa nu platesc si sa le las lor factura, ca o descurca ei cu asigurarile. si schönes Wochenende au zis sa am, ceea ce voi face!

deutschland + runbaby = <3

7 Comments:

At 10:56 PM, Blogger Popa Prostu' said...

Viva Deutschland!

 
At 5:37 PM, Anonymous gigix said...

:) era mai scump sa acopere DOAR anumite zgarieturi. cateodata e chiar mai scump sa vopseasca doar o aripa decat o parte laterala intreaga de la un capat la altul.

 
At 11:46 PM, Blogger runbaby said...

no, macar pentru faza cu da factura incoace, nu te mai deranja tu, tot ii apreciez :)

 
At 12:20 PM, Anonymous miruna said...

ce ziceai de nostalgia aia care te mai incearca uneori? :)

 
At 9:54 AM, Anonymous Dragos said...

Imi place , ai talent omule!Prin asta ti-ai mai castigat un cititor, bafta si la cat mai multe articole!

 
At 11:28 AM, Blogger runbaby said...

lol, the spammers (think that they) get smarter and smarter...

 
At 2:28 PM, Anonymous Andrada said...

delete the spammer! off with his head! :D

 

Post a Comment

<< Home